/ Allmänt /

NU är det igång !

Heeej !
Allt bra med er ?
Själv har jag varit ganska trött och haft allmänt jobbig och mycket slem, inget nytt.
 
Förra veckan BÖRJADE JAG GYMNASIET!!!
Jag var så grymt nervös så viste knappt vart jag skulle ta vägen och att jag skulle börja klockan 13:30 gjorde ju inte saken bättre..
 
Det känns bra att det äntligen har kommit igång men förra veckan var väldigt tråkig och jobbig, jag hade nog för stora förväntningar om hur starten skulle bli och hur det skulle bli att börja ny klass men det känns bättre nu efter att ha varit med personerna i en vecka men fortfarande sjukt ovan !
Skulle ljuga om jag säger att jag inte alls saknar högstadiet och skolan man gått på i 10 år.
 
 
I går hade vi i alla fall ett möte med bland annat rektorn, skolsyster, min mentor , idrottsläraren och även min sjukgymnast och sjuksköterska från Lund.
Dom informerade om vad CF var för något och hur det påverkar och allt sånt här så att dom ska få en förståelse till att jag är som jag är kan man ju säga.
Det gick jätte bra och alla verkar verkligen jätte omtänksamma och hjälpsamma för det var verkligen inga problem vad jag än frågade om!
Jag ska få egen nyckel till toalett men också till skolans hiss!!
Dom var också väldigt tillmötesgående när det gäller min ork på lektionerna och förstod att jag kanske måste villa någon gång mitt under kaosen i köket eller serveringen, så länge jag bara säger till själv att jag behöver villa !
ATT SKOLAN ÄR TILLMÖTESGÅENDE ÄR A-O FÖR ATT JAG SKA KLARA DETTA!!!
För egentligen skulle jag nog inte gått gymnasiet och verkligen inte en sån linje som jag valt, jag har liksom valt yrkesförberedande linje som kommer vara väldigt fysisk krävande utav mig..
Men jag vill detta, jag vill inte sitta hemma och veta att dom kompisar jag har går till skolan varje dag och träffar nya vänner medans jag sitter hemma och blir sämre..
Därav gör jag detta, för att jag vill och för att jag kan !
Sen kommer förhoppningsvis den dagen jag väntar på och då får jag helt enkelt ta en paus från skolan och fokusera på mina lungor.
 
Jag berättade även för min klass lite snabbt och lätt att jag har en medfödd lungsjukdom därav min hosta och att jag äter mycket men även att det lett till att jag behöver nya lungor.
Dom sa inte så mycket men efter åt har två av tjejerna frågat mig mer om det, vilket är helt okej!
Hellre att dom frågar än kollar på mig och undrar.
 
Någon annan utav er eller kanske era barn med CF som börjat gymnasiet ?
 
Nu ska jag gå och äta något för den senaste veckan har jag varit så otroligt sugen på att äta, BRA.
 
 
/slemkärlek ♥